متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی | دکتر شریف نجفی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران، کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی دکتر شریف نجفی خدمات ذیل را به کلیه افراد ارائه میدهد، بیماران محترم می توانند جهت تعیین نوبت و اطلاع از زمان حضور دکتر شریف نجفی در مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران با شماره تلفن های مطب تماس بگیرند و هماهنگ نمایند، در وب سایت دکتر شریف نجفی، مطالب و نکات مرتبط با طب فیزیکی و توانبخشی قرار داده می شود تا بیماران محترم و همچنین افراد سالم، جهت مشاوره رایگان اینترنتی بتوانند با مطالعه مقالات موجود در سایت، اطلاعات کسب نمایند.


خدمات کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران، دکتر شریف نجفی:
– نوار عصب و عضله (گردن و دستها ، کمر و پاها)
– درمان غیر جراحی دیسک کمر و گردن
– درمان دستی (مانیپولاسیون) ستون فقرات و مفاصل
– درمان سیاتیک و تنگی کانال نخاعی
– پوکی استخوان
– آرتروز مفاصل و ستون فقرات
– بیماریهای عضلانی و اسکلتی
– تزریقات مفصلی و بافت نرم
– فیزیوتراپی تخصصی
– مگنت تراپی
– لیزرتراپی
– کشش ستون فقرات (Traction)

کلینیک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران دکتر شریف نجفی, فیزیوتراپی - EMG نوار دست و پا, دکتر شریف نجفی , متخصص طب فیزیکی خوب در تهران , بهترین دکتر طب فیزیکی و توانبخشی , متخصص طب فیزیکی شرق تهران , متخصص طب فیزیکی غرب تهران , کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی , کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی غرب تهران , فوق تخصص طب فیزیکی , طب فیزیکی چیست, متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , تماس با دکتر شریف نجفی , آدرس دکتر شریف نجفی , آدرس مطب دکتر شریف نجفی , تلفن دکتر شریف نجفی, دفتر دکتر شریف نجفی , مطب دکتر شریف نجفی , کلینیک دکتر شریف نجفی , کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر شریف نجفی, متخصص طب فیزیکی , متخصص توانبخشی , کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی , کلینیک طب فیزیکی , کلینیک توانبخشی , متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , ادرس متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , بهترین متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , بهترین متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در تهران , متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تهران , متخصص طب فیزیک و توانبخشی در تهران , متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در غرب تهران , فوق تخصص طب فیزیکی و توانبخشی , فوق تخصص طب فیزیکی و توانبخشی در تهران , کار متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , لیست متخصص طب فیزیکی و توانبخشی , وظایف متخصص طب فیزیکی و توانبخشی

بایگانی
آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس

بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس و تشخیص نقرس را در این مقاله بررسی می کنیم. نقرس نوعی بیماری آرتروز است که با التهاب مفاصل همراه است و در این مقاله نقش رژیم غذایی نقرس بررسی می شود. حدود 8.3 میلیون نفر در امریکا به این بیماری مبتلا هستند. افراد مبتلا به نقرس از درد شدید و ناگهانی، تورم و التهاب مفاصل رنج می برند. خوشبختانه نقرس با مصرف دارو، رژیم غذایی صحیح و تغییر سبک زندگی قابل کنترل می باشد. در این مقاله به بهترین رژیم غذایی نقرس اشاره می کنیم.

 

بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس
 

برای مشاهده متن کامل مقاله بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس روی لینک بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس کلیک کنید و وارد وب سایت دکتر نجفی ، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی شوید. برای مشاوره آنلاین با دکتر نجفی از طریق واتساپ سایت دکتر نجفی اقدام نمایید.

نقرس چیست؟

نقرس نوعی بیماری آرتروز است که با درد ناگهانی، تورم و التهاب مفاصل همراه است و تقریبا نیمی از بیماران از درد و التهاب مفصل انگشت شست پا و برخی دیگر نیز از درد انگشتان، مچ، زانو و پاشنه پا رنج می برند. علایم یا حملات نقرس زمانی روی می دهد که سطح اسید اوریک خون بالا باشد. اسید اوریک یک ماده اضافی است که هنگام هضم مواد غذایی در بدن تولید می شود. وقتی سطح اسید اوریک خون بالا باشد، این ماده در مفاصل انباشته می شود که این فرایند موجب تورم، التهاب و درد شدید می شود.

حملات نقرس معمولا شب ها رخ می دهد و حتی 3 تا 10 روز به طول می انجامد. بیشتر افراد مبتلا به نقرس، این علایم را زمانی تجربه می کنند که بدنشان نمی تواند اسید اوریک اضافی را از بدن خارج کند که در نهایت این فرایند موجب انباشت اسید اوریک در مفاصل می شود. برخی بیماران به دلیل ژنتیک یا رژیم غذایی با افزایش سطح اسید اوریک مواجه می شوند. رژیم غذایی نقرس می تواند در این زمینه موثر باشد.

 

تاثیر رژیم غذایی نقرس در درمان آن

افرادی که مبتلا به نقرس هستند، با خوردن برخی غذاها دچار حمله می شوند و سطح اسید اوریک خون بالا می رود. اغلب غذاها معمولا غنی از پورین است، ماده ای که به طور طبیعی در موادغذایی یافت می شود. وقتی این بیماران، غذاهای حاوی پورین مصرف می کنند، بدنشان شروع به ساخت و تولید اسید اوریک می کند. این موضوع برای افراد سالم نگران کننده نیست چون بدن این افراد به راحتی اسید اوریک اضافی را دفع می کند. به هرحال در بیماران نقرسی، اسید اوریک اضافی به راحتی از بدن دفع و خارج نمی شود. از همین رو غذاهای غنی از پورین موجب انباشت اسید اوریک و حمله نقرس می شود. خوشبختانه تحقیقات نشان می دهند که کاهش مصرف غذاهای غنی از پورین و مصرف صحیح داروها می تواند از حملات نقرس جلوگیری کند.

غذاهایی که معمولا موجب حملات نقرس می شود و باید از رژیم غذایی نقرس حدف شوند، شامل گوشت قرمز، غذاهای دریایی، مشروبات الکلی و شراب می باشد. این غذاها کم و بیش حاوی مقادیری پورین هستند. تحقیقات نشان می دهد که سبزیجات حاوی پورین موجب حمله نقرس نمی شود. نوشیدنی های شیرین و حاوی فروکتوز می توانند خطر ابتلا به نقرس و حملات آن را افزایش دهند حتی اگر این نوشیدنی ها حاوی پورین نباشند. این خوراکی ها می توانند سطح اسید اوریک خون را بالا ببرند و سرعت فرایندهای سلولی را افزایش دهند.

 

 

برای مشاهده متن کامل مقاله بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس روی لینک بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس کلیک کنید و وارد وب سایت دکتر نجفی ، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی شوید. برای مشاوره آنلاین با دکتر نجفی از طریق واتساپ سایت دکتر نجفی اقدام نمایید.

 
بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس

 

به عنوان مثال نتیجه یکی از مطالعات روی بیش از 125 هزار نفر نشان داد افرادی که مواد غذایی حاوی فروکتوز مصرف می کنند، به میزان 62 درصد در معرض ابتلا به نقرس قرار دارند. از سوی دیگر تحقیقات نشان می دهد که محصولات لبنی کم چرب، محصولات سویا و مکمل های ویتامین ث با کاهش سطح اسید اوریک خون می توانند از حملات نقرس جلوگیری کنند. برخی غذاها و خوراکی ها می توانند سطح اسید اوریک خون را افزایش یا کاهش دهند که این بسته به میزان پورین در موادغذایی است، همچنین فروکتوز می تواند سطح اسید اوریک خون را افزایش دهد حتی اگر ماده غذایی حاوی پورین نباشد.

 

رژیم غذایی نقرس ، غذاهایی که می توان خورد

اگرچه رژیم غذایی بیماران نقرسی بسیار محدود است اما هنوز غذاها و خوراکی های کم پورین وجود دارد که این بیماران می توانند از خوردن آن لذت ببرند. غذاها و خوراکی های کم پورین حاوی حداکثر 100 میلی گرم پورین می باشند. در اینجا به برخی غذاها و خوراکی های کم پورین که برای بیماران نقرسی مفید است، اشاره می کنیم:

میوه ها: همه میوه ها برای بیماری نقرس خوب هستند. گیلاس با کاهش سطح اسید اوریک می تواند از حملات نقرس جلوگیری کند و التهاب را کمتر کند.
سبزیجات: همه سبزیجات از جمله سیب زمینی، نخود، قارچ، بادمجان و سبزیجات برگدار تیره رنگ برای بیماری نقرس مفید هستند.
حبوبات: همه حبوبات از جمله عدس، لوبیا و سویا و پنیر سویا مفید هستند. (در شرایطی که بیمار درد شدید دارد و اسید اوریک کنترل نیست مصرف حبوبات را قطع کند.)
مغزها: همه مغزها و دانه ها
غلات کامل: این غلات شامل برنج قهوه ای و جو می باشد
محصولات لبنی: مصرف محصولات لبنی برای بیماری نقرس مفید می باشد اما بهتر است از لبنیات کم چرب استفاده شود.
تخم مرغ
نوشیدنی ها: قهوه، چای و چای سبز
ادویه و سبزی ها
روغن های گیاهی: کانولا، نارگیل، زیتون، روغن کتان

 

 

برای مشاهده متن کامل مقاله بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس روی لینک بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس کلیک کنید و وارد وب سایت دکتر نجفی ، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی شوید. برای مشاوره آنلاین با دکتر نجفی از طریق واتساپ سایت دکتر نجفی اقدام نمایید.

 

رژیم غذایی نقرس ، غذاهایی که نباید خورد

در صورتی که دچار حملات ناگهانی نقرس می شوید، باید از خوردن غذاهای غنی از پورین پرهیز کنید. غذاهای غنی از پورین حاوی بیش از 200 میلی گرم پورین هستند. بنابراین به بیماران نقرسی توصیه می شود که از مصرف غذاها و خوراکی های حاوی فروکتوز و نیز خوراکی های حاوی 150 تا 200 میلی گرم پورین پرهیز کنند چون این نوع خوراکی ها موجب حمله نقرس می شود.

 

از جمله خوراکی ها و غذاهای حاوی پورین و فروکتوز شامل موارد زیر هستند:

گوشت و بافت های حیوانی: جگر، کلیه، مغز، گوشت قرقاول، گوشت گوساله و گوشت شکار (مراقب مصرف گوشت های قرمز باشید و مصرف آن ها را در شرایط درد شدید کاملا قطع کنید.)
ماهی: ماهی کیلکا، قزل آلا، ماکرو، ماهی تن، ساردین، ماهی کوآ، ماهی روغن خالدار
غذاهای دریایی: صدف، خرچنگ، میگو و خاویار
نوشیدنی های شیرین: آب میوه ها و نوشابه های گازدار
افزودنی های شیرین: عسل، شیره، شیره ذرت حاوی فروکتوز
مخمر: مخمر غذایی، مخمر آبجو و سایر مخمرها

به علاوه به بیماران نقرسی توصیه می شود که از مصرف کربوهیدرات های فاقد سبوس مثل نان سفید، کیک و کوکی ها پرهیز کنند. اگرچه این خوراکی ها غنی از پورین یا فروکتوز نیستند و فاقد مواد مغذی هستند که می توانند سطح اسید اوریک را بالا ببرند.

نکته: به بیماران نقرسی توصیه می شود که از مصرف غذاهایی مثل گوشت و سایر بافت های حیوانی، گوشت سایر حیوانات و پرندگان، ماهی و غذاهای دریایی، نوشیدنی های شیرین، کربوهیدرات های فاقد سبوس، افزودنی های شیرین و مخمر پرهیز کنند.

 

مصرف متعادل برخی غذاها

غیر از گوشت قرمز و بافت های حیوانی( مانند: دل و جگر ...) و برخی از ماهی ها بیماران نقرسی می توانند اکثر گوشت ها را به اندازه متعادل مصرف کنند. این بیماران می توانند در هفته 115 تا 170 گرم گوشت مصرف کنند. گوشت های نام برده در زیر حاوی مقداربالای پورین است بطوری که هر 100 گرم گوشت حاوی 100 تا 200 میلی گرم پورین است. بنابراین مصرف زیاد این گوشت ها موجب حمله نقرس می شود. این گوشت ها شامل گوساله و بره و گوشت سایر ماهی ها ( ماهی سالمون تازه یا کنسروی نسبت به سایر ماهی ها حاوی کمترین پورین است) است.

 

منبع: pourateb.com

 

 

 

 

 

بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ، دکتر نجفی

در سایت دکتر نجفی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و دانشیار دانشگاه ، عضو انجمن جهانی طب فیزیکی و توانبخشی، مقالات مفید در رابطه با طب فیزیکی را مشاهده نمایید. همچنین درصورت نیاز به ویزیت با دکتر نجفی می توانید از طریق بخش تماس با ما وب سایت دکتر نجفی، ارتباط برقرار نمایید و آدرس کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی را مشاهده نمایید.

 

 

 

آدرس مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر نجفی

فلکه دوم صادقیه - بلوار فردوس - نرسیده به خیابان سلیمی جهرمی پلاک ۱۲۱ – واحد ۲

تلفن مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر نجفی

۴۴۰۱۶۱۴۲-۴۴۰۵۸۷۶۳

موبایل دکتر نجفی کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی

۰۹۹۰۱۱۶۰۳۵۴

 

وب سایت دکتر نجفی

www.dr-najafi.com

 

مطب کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر نجفی در شبکه های اجتماعی

کانال تلگرام دکتر نجفی

 

صفحه اینستاگرام دکتر نجفی

 

کلمات کلیدی:

بهترین رژیم غذایی نقرس ، درمان نقرس ، علایم نقرس ، تشخیص نقرس , میوه های مضر برای نقرس , درمان سریع نقرس , قاتل نقرس , چه نوع ماهی برای نقرس مفید است , ایا کشک برای نقرس خوب است , صبحانه برای نقرس , حبوبات مضر برای نقرس , چه غذایی برای نقرس خوبه